Benning's

Familie Benning

De familie Benning inclusief aanhang en kleinkinderen. De foto is gemaakt op 28 septemer 2013, toen werd de 65 jarige huwelijks verjaardag van Lambert en Sientje gevierd in zaal Hees te Ruinen.


Sabine is hier zwanger van Guus welke is geboren op 13 december 2013. Op 27 oktober 2014 is Sanne geboren, dochter van Jeroen Mennink en Jette Hurkens. Op 18 juni 2015 is Ruben geboren, zoon van Jan Mennink en Karin Jorritsma. Jan en de familie wonen in Livermore in Californie (USA)


Joop en Ge tijdens de trouw plechtigheid op 19 december 1969 te Ruinen. Op de pagina's van de jeugd en na het trouwen wordt de levensloop van ons omschreven

Lammy is op 19 november 1969 getrouwd met Bertus Bruggeman. Bertus was een zoon van de Bruggeman famile van Zuidwolde welke een bedrijf hadden in witgoed wat later niet levensvatbaar bleek. Lammy en Bertus hebben 3 kinderen. Bert, Simone en Gabrielle.


Lammy is na een huwelijk van bijna 30 jaar gescheiden van Bertus en is na verschillende woonplaatsen uiteindelijk terecht gekomen in Hoogeveen. Lammy heeft enige jaren bij ons bedrijf Roadware gewerkt en is daarna werkzaam geweest in Hoogeveen. Inmiddels is ze met pensioen.

Bertus en Tiny

Tiny, de jongste spruit van de Bennings is 10 jaar na Ge geboren, wel in het Witteveen. Ge en Lammy wilden graag een broertje. Dat is goed zei moeder, maar dan moet je wel kikker aan de Baanderdeur hangen. De kikker werd door Ge gevangen en aan de deur gespijkerd en Lammy zette een pot suiker voor het raam. Een tijdje later werd Tiny geboren.

Na wat losse scharrels is Tiny bij Bertus Klomp uit Uffelte terecht gekomen. Bertus is schilder van beroep en is later een eigen bedrijf begonnen, een bedrijf wat nog steeds succesvol is. Bertus en Tiny wonen nog steeds in Uffelte. Bertus en Tiny hebben 2 kinderen, Bertine en Remko.

Tiny