Joop en Ge

Onze familie samenstelling

Foto gemaakt rond kerst. Jeroen had net te horen gekregen dat hij slokdarm kanker had met uitzaaingen naar de lever. Karin, Jan Thomas en Alec waren hiervoor vanuit Livermore, Amerika overgekomen.

Alec, Thomas en Ruben, de jongst geborene van Jan en Karin. Foto van februari 2016

December 2016


Jan & Karin 

Thomas, Alec en Ruben.


Lando & Sabine

Guus


Cicilia & Jenny


Jeroen & Jette

Sanne en LiekeDe kinderen in volgorde van leeftijd

Jan Mennink, Karin Jorritsma


Thomas, Alec en Ruben

Jan, Karin, Thomas en Alec.


Jan en Karin zijn getrouwd op 23 september 2011


Karin is geboren op 12-06-1971


Thomas is geboren op 30-09-2002


Alec is geboren op 18-07-2005


Ruben is geboren op 18-06-2015


Jan en Karin zijn getrouwd op Landgoed "Nieuw Rande"  in de buurt van Deventer.

Landgoed Nieuw Rande

Jan, geboren in Rolde in een salonwagen  op 22 juni 1970. Jan heeft dus alle omzwervingen die we als gezin gemaakt hebben meegemaakt. Jan verhuisde met ons na 1 jaar al naar Brecht in Belgie, daarna naar Lincent waar hij als enigste lid van de familie enigszins Frans sprak, zelfs als 3 jarige. Steeds weer naar een andere school, soms elk jaar. Nu denken we wel eens dat het niet makkeliijk zal zijn geweest. Zelf waren we natuurlijk ook nog erg jong. Het bleek al erg snel dat Jan erg goed met computers overweg kon. Vandaar dat we al gauw een VIC 20, later een Commodore 64 kochten, hij was er niet achter weg te slaan. Na de opleiding is Jan als Stagiere bij ons bedrijf Roadware begonnen, hij was er ongeveer vanaf de eerste dag bij betrokken, eerst in een " schuurtje " aan de Welgelegenweg in Apeldoorn, later in een echt pand aan de Vlijtseweg, ook in Apeldoorn. Toen we het bedrijf 15 jaar later hebben verkocht aan Topcon is Jan mee gegaan naar Topcon en is met het hele gezin verhuist naar Livermore, in de buurt van St. Francisco, daar is de hoofdvestiging van Topcon. Het hele gezin heeft daar 6 jaar naar alle tevredenheid gewoond en zijn in juli 2018 weer terug gekeerd naar Nederland en hebben zich gevestigd in Eindoven. 

Jan achter de commodore in Schagen

Lando Mennink, Sabine van Zeist


Guus

Lando en Sabine

wonen aan de Zwolsweg  in Apeldoorn.


Lando is geboren in Ruinen op 23-10-1972


Sabine is geboren in Apeldoorn op 27-03-1975


Trouwlocatie de Schaffelaar in Barneveld

Lando en Sabine zijn getrouwd op 15-08-2009, lokatie " De Schaffelaar" in Barneveld

Zoon Guus van Lando en Sabine is geboren op 13-12-2013 in Apeldoorn.

Lando is geboren in Ruinen bij de ouders van Ge. We woonden toen in Lincent in Belgie maar er waren bij Ge tijdens de zwangerschap wat complicaties opgetreden zodat het beter was in Nederland te bevallen. Twee weken na de bevalling zijn we weer naar Belgie vertrokken en heeft de werkgever, de Moel, toendertijd voor hulp gezorgd zodat ik gewoon mijn werk kon doen. Lando was altijd een pittig kereltje en wist iedereen om de vingers te winden. Ook Lando heeft een heel groot deel van onze omzwervingen mee gemaakt. Lando heeft na wat omzwervingen ook nog een tijd bij ons in het bedrijf gewerkt, dat ging op zich goed maar uiteindelijk bleek het niet zijn ding te zijn. Uiteindelijk is hij in het vak Coatsing terecht gekomen waarin hij erg succesvol is. Sinds kort werkt hij voor het tweede Amerikaans bedrijf Palo Alto Networks.Sabine heeft een kapsalon aan de Stadskade in Apeldoorn waar ze erg druk mee is.

Cicilia Mennink, Jenny Bardie

Cicilia en Jenny wonen aan de Molendwarsstraat in Apeldoorn.


Cicilia is geboren op 10-05-1978


Jenny is geboren op 29-11-1976

Cicilia en Jenny met Oma Benning

Cicilia en Jenny zijn getrouwd op 23-08-2007

Opa en Oma Benning met Jenny op de feestlocatie in Apeldoorn bij Central Park aan de Kapelstraat.

Cicilia is geboren aan de Vlaamsegaaistraat te Lommel in Belgie op 19-05-1978. Tijdens de bevalling waren mijn ouders als oppas bij ons, best bijzonder achteraf. Cicilia heeft eerst de hogere laboratorium school gedaan maar bleek allergisch te zijn voor laboratorium producten. Ze kon dus dat beroep niet uitoefenen. Begin 2000 is ze in haar eentje voor een jaar naar Australie gegaan als backpacker, wij vonden dat niet alles. Wij hebben haar aan het eind van dat jaar voor 6 weken opgezocht en een campertocht met z'n drie├źn gemaakt vanaf Darwin naar Perth een heel mooie tocht. Uiteindelijk is Ciclia zich gaan specialeren in de Godesie, oftewel moderne landmeetkundige toepassingen. Daarin heeft ze een tijdje een eigen bedrijf gehad maar dat is niet succesvol geweest, de tijden zaten niet mee. Na wat omzwervingen is ze bij Boskalis International terecht gekomen en wordt binnenkort project leider met als doel uitzending naar een ver land in de bagger sector.


Jenny is na een hele periode te hebben gewerkt bij Prorail door omstandigheden thuis geraakt en is op het ogenblik werkzaam  in de huishoudelijke dienst in Apeldoorn.

Jette en Jeroen zijn getrouwd op 21 oktober 2011

Jeroen en Jette zijn getrouwd op lokatie " Warnsborn" te Arnhem.

Lieke en Sanne, april 2017

Jette en Jeroen wonen aan de Arnhemseweg  in Apeldoorn


Sanne is geboren  27-10-2014


Lieke is geboren op 23-04-2016


Jeroen is geboren aan de Nijshoek in Lommel, Belgie op 20 mei 1980. Jeroen is vanaf de MTS meteen bij ons eigen bedrijf Roadware komen werken, eerst als techneut, later als verkoper, met name voor het buitenland. Hij was veel op pad om dealers in het buitenland te begeleiden, een zware taak voor hem omdat hij geen liefhebber was  van "vreemd " eten en dat was wel vaak het geval in Aziatische landen. Jette en Jeroen wonen inmiddels aan de Arnhemseweg in Apeldoorn.


Helaas is Jeroen op 4 april 2018, na een strijd van anderhalf jaar    overleden aan de gevolgen van  slokdarm kanker met uitzaaiingen naar de lever. Een zware slag voor Jette, de kinderen en onze hele familie.