Jordanie

Jordanie

In bedrijf stellen, demo, presentatie en minister op werkbezoek.

Onze dealer in Jordanie nodigde ons uit op 2 RSS systemen in bedrijf te stellen. Wat we (Jeroen en ik) niet wisten dat hij een dag had georganiseerd in een Tulip In in Akaba voor zo'n 100 mensen, overheid en semie overheid. Wij konden wel een presentatie verzorgen vonden ze. Dus hebben we de avond ervoor tot diep in de nacht gewerkt aan een presentatie die we moesten aanpassen aan de omstandigheden en de manier van werken daar.

In de buurt van Akaba kwamen we op het werk waar onze RSS systemen die we hadden verkocht aan de aannemer en reeds vanuit Apeldoorn waren verstuurd, nog ingepakt aantroffen.

Na een halve dag buffelen met Jeroen samen de 3 RSS systemen gemonteerd en afgeregeld

De aannemer had voor de volgende dag een soort seminar georgeanimeerd in een hotel in Aqaba, daar waren veelal overheids instanties als toehoorders. Ik heb daar een presentatie gegeven hoe wij als Europees bedrijf het aanbrengen van asfalt bedoelen. Daarbij gebruik makend van onze RSS systemen natuurlijk, het ging erin als koek.

Dezelfde middag naar het werk waar de RSS systemen in bedrijf waren, daar kwam een hele delegatie op bezoek van de overheid.

Joop in gesprek met de minister van verkeer en waterstaat. Ik begreep de volgende dag van de dealer dat we in het journaal zijn genoemd

Wordt vervolgd